Cinar Trading B.V. heeft binnen Europa een unieke plaats verworven als groothandel. Met name voor grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, winkelketens en bedrijven in de detailhandel biedt Cinar Trading een breed productassortiment, direct uit voorraad leverbaar.

Cinar Trading voert de volgende merken: Atlantik, Bricard, Ferveo, Fugurato, Karaca en Lavella met een grote diversiteit aan producten op het gebied van Tableware, Kitchenware, Home Textile, Tapijten en Decoration. Meer dan 3.500 verschillende soorten artikelen vinden dagelijks hun weg vanuit ons distributiecentrum van 7.000 m² te Eindhoven, naar genoemde afnemers.

Bij Cinar Trading staan service, authenticiteit en loyaliteit centraal. Neem een kijkje op onze B2B webstore en laat u verrassen door de producten van Cinar Trading.

 

Bezoek onze showroom

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Onze deuren staan voor u open. We geven u graag een uitgebreide rondleiding en voorzien u van de nodige productinformatie. Wilt u een afspraak maken om te komen kijken? Bel ons of stuur een e-mail om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Cinar Trading B.V.
De Keten 12
5651 GJ Eindhoven

+31 (0)40-2054500
webstore@cinar.nl
 

Openingstijden: 
Ma - Vr :    
Zaterdag:    
Zondag:      


10:00 - 18:00 u.
Op afspraak
Gesloten

 

 

Gebouw Cinar