Door Cinar Trading B.V. wordt veel waarde gehecht aan het beschermen van de privacy van de vertrouwelijke gegevens die u aan ons verstrekt. Daarom vinden wij het belangrijk om onze klanten te informeren over de manier waarop wij de verstrekte persoonsgegevens gebruiken.

Waarop is dit privacy statement van toepassing?

Het privacy statement is van toepassing op alle consumenteninformatie die wij verzamelen of gebruiken voor Cinar Trading. Het gaat om consumenteninformatie die voor commercieel gebruik wordt ingezet en door Cinar Trading wordt beheerd. Worden de gegevens op een andere manier gebruikt dan bepaald in dit privacy statement? Dan wordt dit expliciet aan u vermeld.

Waarom zou u uw persoonsgegevens aan Cinar Trading verstrekken?

Door uw persoonsgegevens aan Cinar Trading te verstrekken, stelt u Cinar Trading in staat het aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. Daarnaast kunnen we u goed op de hoogte houden van de voor u interessante voordelen, acties en nieuwe producten.
Daarnaast maken wij het voor u eenvoudiger om:
- Uw aankoop te registreren;
- Alleen die boodschappen te communiceren die voor u interessant kunnen zijn;
- Tijd te besparen door uw voorkeuren te onthouden;
- Uw besteltijd te versnellen door uw adres- & factuurgegevens te onthouden.
Tevens biedt het ons de mogelijkheid om marktonderzoek uit te voeren met als doel ons assortiment, de service en website continu te verbeteren.
Uw gegevens worden verstrekt door bijvoorbeeld het aanvragen van de nieuwsbrief, het aanmaken van een persoonlijk account, deelname aan een actie of het plaatsen van een bestelling.
Hoe meer gegevens we van u ontvangen, hoe beter en persoonlijker wij u van dienst kunnen zijn. Uiteraard houdt u altijd zelf de controle over de keuze of u wel of niet gebruik wilt maken van deze services. 

Hoe worden uw gegevens beveiligd?

Wij vinden het erg belangrijk uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Cinar Trading verkoopt of verstrekt uw persoonlijke gegevens nooit aan derden zodat zij uw gegevens voor eigen doeleinden kunnen gebruiken. Ook uw financiële gegevens worden onder geen enkel beding verstrekt aan andere partijen, tenzij dit noodzakelijk is om uw bestelling te behandelen, onze factuur te verwerken en/of fraude te voorkomen of te bestrijden. Cinar Trading gebruikt diverse technieken om uw gegevens te beschermen. Dit gebeurd onder andere door het versleutelen van financiële gegevens, wachtwoorden en door gebruik te maken van firewalls en veilige servers.Wilt u niet dat wij uw gegevens opslaan om het aanbod af te stemmen op uw wensen en behoeften? Laat het dan weten via webstore@cinar.nl. Uiteraard heeft u ook altijd de mogelijkheid uzelf uit te schrijven voor de mailingen van Cinar Trading.

Wordt dit privacy statement gewijzigd?

Cinar Trading is dagelijks bezig met het verbeteren van haar service en diensten. Op deze manier hebben we de mogelijkheid ons aanbod voor u steeds persoonlijker en interessanter te maken. Hierdoor kan het voorkomen dat het noodzakelijk blijkt onze informatie over gegevensbescherming aan te passen. Wij adviseren hierom regelmatig te controleren of er wijzigingen zijn aangebracht.